1 2 34 5 678

Cum lucreaza web-ul?

Structura dominanta a web-ului este pagina. Fiecare set de informatii de pe web transmis simultan reprezinta o pagina, pe care o vizualizati venind de pe alta pagina si , de la care, va veti transfera pe alta pagina.

Pentru marketingul pe internet, desi lipsa unor standarde universal valabile reprezinta un impediment cresterea exploziva a numarului de utilizatori si eliminarea delimitarilor geografice sunt avantaje care nu pot fi neglijate.

Prezenta geografica si veniturile companiei. Internetul (si in special web-ul) este mult mai efectiv in cazul in care vanzarea serviciilor sau a produselor se adreseaza unui segment de piata la nivel national sau international si are mai putina importanta in cazul unor afaceri locale

Permanenta mesajului. Internetul permite inregistrarea permanenta a mesajului dvs. catre utilizatori spre deosebire de televiziune si radio.

Imaginea. Implicarea internetului in strategia de marketing a firmei dvs. va va crea o imagine favorabila in anumite medii de afaceri.

Accesul egal. Daca reprezentati o companie relativ mica, prezenta pe internet va va ajuta sa va mentineti in campania dvs. de marketing la nivelul celor mai pretentioase firme. Cu ajutorul internetului aveti oportunitati ca si competitorii dvs.

Cauta si cumpara. In loc sa cautati dvs. beneficiarii, pe internet, ei vor fii aceia care va vor cauta: prin motoarele specifice de cautare, hiperlink-uri, referinte publicate on-line etc., bineinteles cu conditia ca dvs. sa va faceti usor de gasit oferind potentialului client motivatia necesara pentru a va vizita pe internet.

Cand trebuie sa incepeti? Multe companii cauta, pentru a-si lansa prezenta pe internet, anumite programe, dezvoltatori cunoscut de programe si strategii specifice internetului, sau un anumit moment considerat optim. Oportunitatea maxima de expunere este insa ACUM.

In final. Ce asteptati dvs. de la marketingul pe internet? Daca veti avea rabdarea sa profundati intelegerea produselor si serviciilor oferite de dvs. si veti proiecta si implementa un plan de marketing valid si detaliat, puteti atinge relativ usor orice scop. Poate ca aceasta nu va va aduce un castig material imediat, dar veti constata cu usurinta ca astfel v-ati creat un renume printre clienti si competitori, si v-ati facut cunoscute ofertele, la un pret cu mult mai mic decat in cazul metodelor clasice.

Pe scurt. Oferiti informatii de valoare intr-un cadru atractiv, schimbati cat mai des posibil continutul acestora, raspanditi-le folosind multitudinea de resurse oferite de internet, si folositi-le in asa fel incat sa usurati activitatea clientilor fiind sigur astfel ca sunteti pe drumul cel bun al Succesului!

Spatiu publicitar cu plata aici

Publicitatea se face pe o perioada de timp, fie pentru un numar exact de afisari.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

   
Tel: +40233 22.13.10
Mobil: +40745 92.38.61
Mobil: +40729 92.38.61
Email: delmadi@delmadi.ro
Webmail: Webmail